Türk Yetişkin Hikayeler Forumu

Geri Git   Türk Yetişkin Hikayeler Forumu Yönetim İstek ve Önerileriniz
Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
DurumOffline
yaschar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uyarı:
Profil detaylarını görmek için üye girişi yapmalısınız

Üyeliğiniz bulunmuyorsa Kayıt ol linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

kocamla ciplaklar kampinda

 
Post #1


öncelikle bu saifeye bayilyorum.. gercekten benzersiz bir insanin icindekilerini dökmek icin baskalariyla paylasmak icin harika bir saifa yüz yüze kimseye anlatamadigim gizli seks yasantimi burda korkusuz yazabilyorum ve her okurun yasadiklarimizi bilmesi ve bizi tanimadan sizleri azdirabilyorsak gurur duyuariz,,

hikayeme baslamadan önce ben NAZAN 36 yasindayim 173 boyunda ve 65 kilo agirligindayim gayet seksi büyül kalcamla ve iri göyüslerim dikkatleri üstüne ceken birriyim ve türbanliyim.. esim hasan 41 yasinda 175 boyunda 70 kilo agirliginda.. almanyada calisyoruz ve 19 yil önce evlendik iki kiz cocugumuz var biri 18 yasinda biride 16 yasinda..
ben ve esim ilk evlendigimizde bir yil kadar seks hayatimiz gayet normal gidyordu.. belkide benim icin ögleydi.. esim bana sevismeyi sinirsiz sikismeyi ögretti..ben kapali bir bayan oldugumdan cekinyor ve utanyordum bazi seylerden.. ama zamanla astim bunlari kocam sayesinde ve bana izlettiyi bunca porno sayesinde.. artik yatakta sinir tanimadan sikisyor ve sanki bir fahise gibi davranyorum.. filimlerden gördüyümüz seylerin aynisini yapyoruz ve gercekten cok zevk alyoruz her ikimizde..

birgün nazan dedi.. evet canim dedim.. seninle kapali havuza gidelimmi diye sordu.. olabilir dedim ya bizi gören olursa.. merak etme baska sehire gidecez dedi.. bende o zaman olur dedim.. ama aksam saat 8 den sonra ciplak olarak yüzecez gidebilirmiyiz dedi.. ben yani orda ypzenlerin hepsimi ciplak olacak .. esimde evet.. ben cekinyordum herkes bana bakacak diye.. korkma dedi esim kimse kimseye sarkintilik etmez bunlar alman türk deyil dedi.. ben istemeyerek tamam dedim nasil istersen.. aksam yola ciktik havuz bizden yarim saat kadar.. girdik kabinlere giderken zaten icerde yüzen insanlari göre bilyorduk.. kadin erkek karisik.. yani erkekler yalniz girebilir kadinlarda tabi..
gidip soyunduk ben havluyu memelerimden assagi kapattim.. esim siki salana salana girdik iceri.. baktimki herkes rahat bende havluyu indirdim ve ciplak kalmistim.. icerde iki havuz var biri sicak su biri normal.. ben sicak suya girdim orasi derin deyil 1,5 metre derinligi.. kadinlarin bazilarinin ammlari killi bazilarinin cillop gibi.. erkeklerde ögleydi.. ama sikleri sallanyordu saga sola.. hele yarim kalkmis olanlar..

ben sicak suydayken hasan derin havuzda yüyordu ama benim yanima yanasan biri vardi.. merhaba dedi almancayla bende merhaba dedim.. benimle sohbet etmek istiyor bende ona kocam burda diyorum.. oda aldiris etmiyordu bile.. ben kacyordum oda pesimden gelyordu.. ama dokunmuyordu sadece konusmak istiyor .. adin ne falan nerden gelyorsun ögle seyler.. bende cevap veryordum adimi söyledim ve geldiyimiz sehirin adinida söyledim.. öglesine bir hos sohbet .. aradan iki saat kadar gecmisti ben cimak istiyordum.. suyun icinden cikip hasana baktim oda uzanmis havuzun bir kenarinda.. yanina gidip gidelimmi diye sordum .. oda gidelim istiyorsan askim dedi.. ve dusa gidip yikanmaya basladik.. basimi sabunlarken köpükler gözlerimi yakmasin diye kapatmistim.. hasanda karsimda yikanyordu..
vücudumda birsey gezinyordu hasan beni sabunluyor diye sandim.. bendesirtimi döndüm iyice sabunladi sonra yüzümü dömdüm ön tarafimi sabunladi memelerimi karnimi ammimi her tarafimi.. alttan bana dokunan birsey vardi.. elimle dokunan seyi tuttum yarrakmis bende hasan zanettim.. yapma dedim burda olmaz herkesin önünde .. cevap yok.. suyun altina girdim sabunlari yikadim ve baktimki alman adam.. siki hala elimdeydi.. biraktim karsiya hasana bakyorum oda gülümsüyordu.. böyle görünce aslinda hosuma gitmisti siki etli ve kabukluydu.. sonra 31 cekmesine yardimci oldum ve bosaldi bende yikanip hasanla ciktik.. giyinip eve dogru gittik.. hasan bana nasildi hosuna gittimi diye sordum.. evet havuz cok güzeldi dedim.. hasanda ben havuzu sormuyorum adamin yarragi demek istiyorum dedi.. bende gülümseyerek neden yalan söyleyeyim dedim.. ammimin suyu akti ve vicik vicik oldu.. gülmeye basladi..
aklimda birsey var dedi egerki arkadasimda gelirse beraber gider bir hafta kadar kaliriz orda.. bedir diye sordum.. oda ciplaklar kampi dedi.. aman allahim dedim bu nasil olacak.. merak etme dedi bir karavan kiralariz gideriz.. zaten uzak yerde kimse bizi tanimaz orda dedi.. ben arkadasi gelirse karisiyla belkide olur diye düsündüm..
tamam deyip eve vardik ve yattik..hafta sonuydu zaten gec kelktik.. kizlar kahvaitiyi hazirlamis hep beraber kahvaltimizi yaptik serildik.. sonra hasan arkadasini aradi ve seninle bir sey konusmaliyim dedi.. oda tamam bir saate kadar gelirim yengemide getir diye söyledi oda olur dedi,,

arkadasinin adi mehmet 40 yasinda 170 boyunda ve 65 kilo yanilmiyorsam ama kibar biriydi.. esi meryem 34 yasinda 165 boyunda 60 kilo agirliginda.. ama cok güzel ve cekici bir kadin.. esimin her zaman icini gicirdatan biri ve gene türbanlidir.. aslina bakarsaniz mehmetten bede cok hoslanyorum.. bunlar bir saat sonra geldiler yalniz kaldigimiz bir zamanda kizlar olmadan.. size bir teklifim var dedi esim,, mehmette nedir bu hasan.. gelin beraber bir FKK yani ciplaklar kampina gidelim bir hafta kadar.. begenmessek ayni gün geri döneriz.. benle meryem itiraz edyor gibi yapsakta icimizden gitmek istiyoruz belkide kismetimiz acilir.. ben meryeme kiz neden olmasin bari günes her tarafimizi isitir günes görmeyen yerimiz kalmaz.. mahrum olmayalim.. zatenki uzak bir yerde bizi taniyan kesinlikle olmaz dedim.. meryemide razi etmis bulunyorum.. tamam nazan bende varim.. esime seslendim biz variz dedik.. mehmet afalladi .. o zaman tamam.. ben mehmedin yarragini cok merak edyordum.. kocamda meryemin ammini..hasan isyerinden izin aldi iki hafta mehmette ayni herseyi hazirladik karavanla gidyoruz.. hasanla mehmet birbirlerini coktan taniyorlar ve ayni zamanda ayni yerde calisyorlardi..

300km kadar sonra vardik.. baktik herkes karavaniyla gelmis kimiside cadir kurmustu.. bir göl kenariydi ve etrafi ormanlikti sanki cennetten bir parca.. kadin erkek herkes ciplakti anadan dogma.. biz bir yer baktik ve kiraladik.. park yaptik ve üstümüzde ne var hepsini cikardik.. utanyorduk meryemle disari kocalarimizin yaninda.. ama erkekler ciktilar bile.. hasan hadi kizlar cikin artik dedi.. bizde elimiz ammlarimizda öbürü memelerdeydi güya kapatyoruz.. etrafimiza bakyoruz herke ciplak üstlerinde bir parca bile yok.. bizde artik elimizi cektik ve rahatladik.. ne olacaksa olsun dedik.. gördüyümüz yarraklar ne kadar güzeldi ocom gidyordu.. sekilleri büyüklükleri coguda kabukluydu.. dolastik durduk göle girdik güneslendik sonra karavanaya gittik sandelyeleri cikarip oturduk..
hasanla mehmet konusmuslardi bir biriyle.. hersey serbest diye..
hasan bakin kizlar her ne istiyorsaniz yapin serbestsiniz,, meryem de nasil yani.. her nasil anladiysaniz ögle dediler erkekler.. yani bize yabanci bir erkek yaklasirsa sikisecekmiyiz diye sordu.. egeki istiyorsaniz sikisebilirsiniz.. serbest dedikya.. tamam dediler ve herkes artik cok rahat.. hasanda mehmede peki ben senin kariyi sikebilirmiyim diye sorunca.. yahu hasan egerki biz karilarimiza almanlarinda sikmesine izin veryorsak tabiki sen iki kere sikebilirsin dedi.. hasanda sagol kardesim benim.. sende benim kariyla sikisebilirsin dedi..

ilerde bir market vardi benle meryem markete gidecez dedik birseyler almak icin.. oraya gene ciplak girmek zorunda herkes giyinik giremez kimse.. biz markete gittik.. bakyoruz ne alacaz diye.. yan tarafa baktim bir adam siki yarim kalkmis bayagi iri gözükyordu.. orta yaslarda gibi yani 45 gibi gösteryor.. damda bana bakti ve gülümsedi.. bende ona gülümseyip sikine isaret ettim ve cok güzel dedim.. tesekkür etti ve istersen elleyebilirsin dedi.. bende cekinmeden gittim adamin sikini elledim elime aldim gercekten cok heyecanlandim ve ammimin suyuda akmis durumda,, aksama ne yapyorsunuz diye sordu.. bende bilmem plan yok.. isterseniz saat 7 ye dogru benim karavanin yanina gel sohbet ederiz dedi,, bende istemeden olur diye agzimdan cikiverdi.. istersen arkadasinida getir dedi. meryem ne diyorsun gidelimme.. taam dedi gidip sohbet ederiz en azindan alisiriz bu hayata.. tamam dedil adam karavaninin yerini gösterdi ve gittik..

erkekler biz bu aksam davetliyiz ona göre dedik.. vay canina.. nereye? adamin biri bizi davet etti bizde kabul ettik.. hasan tamam canim gidin,, mehmette tamam askim sende gidebilirsin.. biz hasanla rakimizi iceriz siz gelene kadar.. tamam dedik ve saat 7yi bekledik..
saat geldi biz adamin yanina gittik.. masyla sandelyeleri kurmus ve ondan haric iki erkek daha vardi.. gözüm yarraklarina gitti hic fena deyil bizimkilerden daha büyüklerdi ve daha kalin hemde kabukluydular..

icimden ammimiz bayram edecek simdi dedim .. ne icersiniz sordular bizde ne varsa dedik.. bira istermissiniz? evet olabilir .. geldi soguk biralar.. bir yandan icyoruz bir yandan sohbet.. hava karardi los bir isigin altindaydik markette tanistigim adamin yanina oturmusum meryemde öbür ikisinin arasinda.. yani her ikimizde iki erkek arasindaydik.. tanistigim adam bana sikimi cokmu begendin diye sordu.. bende evt cok güzel sikin var dedim.. neden dokunmuyorsun o zaman dedi.. bende elime aldim sivazliyorum okuyorum adamin siki tas gibi oldu karavana girelimmi diye sordu.. bende girelim dedim.. sanki bende bir cok sey deyismis ve hic birseye hayir diyemiyorum artik.. yani her ücü beni sikmeye kalksalar hayir demeyecem gibi..

karavananin icine girdik adam beni bir sardiki kendimi sanki havalarda sandim.. birde dudaklarima yapsti somuryor dilini sokyor yaliyor memelerimi elleriyle oksuyor kalcama gecip öglesine bir sikyorki beni bir anda ben simdiye kadar seks yapmamisim dedirttyordu.. beni yatirdi ve agzini ammimi icine aldi akan suyu icyor dilini ögle bir kullanyorki benim bosalmama sebep olyordu.. adam dilini kullandigi sürece ben bosalyorum.. adam kalkti ammimdan ve bana sikini agzima verdi.. bende somurmaya basladim hem elimle oksuyorum hemde cok sert somuryordum.. 10 dakikayi gecmisti adam beni ayaga kaldirdi ve yataga yatirdi.. bacaklarimi kaldirdi ve sikini ammima sürterek ve daha sonra icine girdi.. bu ne kadar zevkliydi anlatilmaz kelime bulunmaz.. cok cok zevk alyordum ve iniltilerim meryem disardan duyuyordu ve öbür iki erkekte dahil .. adam siktikce sikyor beni sikmediyi pozisyon birakmadi.. sevismemiz ve sikismemiz yaklasik bir saat sürdü.. oysa hasanla 10 dakikayi gecmezdi.. ben sinirsiz bosalirken adamda kasilsi ve bosalacam dedi.. bende ammimin icine bosal dedim döllerini icimde istiyorum.. adamda bir bosaldiki inanilmaz birse ammim doldu tasti.. ben bir yana adam bir yana serildik,, ve öglece biraz kaldik.. sonra dusluk yere gittik meryemde geldi bizimle erkekleriyle,, o ne dedi kiz orospu.. bende inanamassin ama iste seks budur dedim.. adam o kadar ustaca sikyorki beni kadin oldugumu hissettirdi dedim.. meryemin ici gitmisti bende istiyorum dedi.. aslinda yanimdaki iki kisi sikmek istediler ben cekindim dedi.. bende sakin cekinme firsatin varken git sikis dedim.. ve tamam dedi.. adamlara nerde karavaniniz diye sordu.. onlarda gösterdiler hadi gidelim dedile o zaman.. büyük bir karavandi.. ben adamla dusumuzu aldik ve meryemin oraya gittik disarda otururken sesler gelmeye basladi.. adam hadi iceri girelim dedi.. bende hadi deyip iceri girdik.. meryem her iki yarragi almir birini somuryor öbürüne gidyor.. meryem hazineyi bulmustu artik.. biz lzlerken benim ammimgene vicik vicik oldu.. adaminsikini tekrar elime aldim kaldirmaya ugrasyorumm. sonra agzima aldim somurdum ve siki tekrar canlandi.. oda ammima agzini tekrar dayadi ve deminki gibi tekrarini yapyordu .. bende gene bosalyorum adam birden bana cisin varsa agzima yap demezmi.. zatenki bira icmistim evet var dedim.. agzini acti bende ammimi icine koydum ve cisimi yapyorum.. adam icyordu ve yetismediyi zaman dökülyordu.. bitirdikten sonra adam arkama gecip dilini götüme soktu.. bu beni herhalde götümden sikecek dedim.. diki götümde elide sikini oksuyordu.. sonra parmakliyordu genislesin diye iyice gebisledikten sonra yarragini dayadi ve yavas yavas sokmaya basladi.. canim yanyor ama hosumada gidyordu.. kaffasi gecti derken hepsini gecirdi,, biraz durduktan sonra gidip gelmeye basladi.. adam oturdu bir sandalyeye ve yarragi hala götümdeydi bende üstüne oturdum siki icimdeyken ammimdadisari bakyordu.. baktim meryemi siken erkeklerden biri kalkmi tas olan yarragini ammima soktu.. artik iki yarrak icimdeydi.. haykiryor bagiryordum zevkten ve bosalyorum durmadan.. götümdeki adam icime bosaldi öbürüde haka sikyordu.. bayagi siktikten sonra icime bosaldi ben cok cok rahatlamistim ama artik bugün sikisemem.. gene birdaha dusa gittik dusumuzu aldik ve karavanin önünde oturduk.. meryemin yaninda simdi bir erkek vardi..
öbür ikisi dinlendikten sonra iceri girdiler ve meryemi üc yarrak sikyordu.. meryemde bosaldikca bosalyordu.. gene bir saat kadar meryemi siktikten sonra onlarda bosaldi ve herbiri bir tarafa serildi.. sonra duslarini aldilar ve oturduk.. begendinizmi ammimizi diye sorduk.. onlarda gercekten cok harikasiniz.. amminiz yaniyordu.. bizde bunlar türk ammi dedik.. bir süre oturduk ve karavanimiza gitmeye kalktik.. adam bize yarinda sikiselimmi diye sordu,, bende bilmem bakariz dedim.. ve gittik..

meryeme nasildi orospu seni.. gercekten harikaydi,, bizim erkekler 10 dakikada herseyi bitiryorlar.. iste seks budur dedi.. belki yarin baska yarraklar buluruz hep ayni yarragi yemeyelim firsat bu firsat,, bende haklisin tadini cikaralim.. vardiktan sonra erkekler hala mezelenyorlardi,, nerdeydiniz ne yaptiniz dediler,, bizde sikistik dedik.. siz uyuyun.. bizi ögle bir siktilerki inanamassiniz.. yarinda davetliyiz dedik.. erkekler sasirdi kaldi,, biz ne yaptik diye,, belki daha deyil ama pisman olacaklari kesin..

ben meryemle gün icinde erkekleri ayarliyorduk ve gece sikisyorduk sinirsiz.. bir kac gecede sabahlara kadar sikistik,, ve herzaman buraya gelecez arik.. veya baska bir yere,, ama tadini aldik artik.. tatil bitti biz eve gittik.. evde es deyistirdik sikiserek.. ama o tadi alamadik.. erkeklerde heveslerini bizi deyistirerek siktikleri icin.. ertesi gün kizlardan bir bizi gözetlemis evde beraber sikisirken.. anne ne yapyordunuz gece diye sordu,, bende hic kizim sohbet edyorduk mehmet amcalarinla dedim.. tabiki yutmadi,, bemce seks yapyordunuz dedi,, bende evet yapyorduk canim ne olacak.. deyisiklik iyi gelir diye düsündük ve yaptik.. peki sence iyi oldumu anne? evt bebegim hemde cok iyi oldu.. birdahaki sefere bende gelyorum ona göre,, bak kizim sana yalan demiyecem.. biz alsinda göle gittik ve irdakilerin hepsi ciplakti.. dogal olarakta bizde ciplak kaldik.. ve istediyimizi ldik.. ben cok mutluyum meryem teyzende ögle..
ama söz veryorum senide götürecez beraber.. kardesinin yasida müsait olur onuda alir gideriz.. baban götürmesse bile biz gideriz dedim..
aksamda ben hasana aynen söyledim herseyi.. hasanda rezil olduk desene.. hayir dedim.. birdahaki sefere kizlarida götürecez tamammi canim.. mehmedin kizinida aliriz.. bakariz dedi buda evet demektir..

bunlarin hepsi gerceklerdenen ibaret.. ve yasanmis .. size en iyi sikismeler sizleri sevyoruz..
07 Nisan 2022, at 20:27
Alıntı
Cevapla

Bookmarks

« - | - »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Powered by vBulletin Solutions, Inc. Tüm hakları saklıdır.
bursa escort bayan tuzla escort keçiören escort sincan escort kızılay escort rus escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbulblog.info otele gelen escort çankaya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort eryaman escort demetevler escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort Pendik Escort Şerifali Escort Tuzla Escort Ümraniye Escort Avrupa Yakası Escort Ataköy Escort Avcılar Escort Bahçelievler Escort Bahçeşehir Escort Bakırköy Escort eryaman escort sincan escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort