Türk Yetişkin Hikayeler Forumu

Geri Git   Türk Yetişkin Hikayeler Forumu Adult Hikayelerimiz Ensest Hikayeleri
Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
DurumOffline
yaschar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uyarı:
Profil detaylarını görmek için üye girişi yapmalısınız

Üyeliğiniz bulunmuyorsa Kayıt ol linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Halamin müthis kalcasi 3

 
Post #1


ben selim 44 yasindayim.. daha önce yazmistim ve yasamis oldugum hikayenin ücüncü kismina gecyorum..

emel ile olan anlasmamiz devam ederken halamla tabiki daha fazla ilgilenyordum.. cünkü halama asiktim ve cok sevyordum.. yasak iliski ama yapacak bir sey yoktur.. alan razi satan razi.. önemli olan dikkat etmemiz..
o kadar dikkat etmemize ragmen emel cikti piyasaya.. aslinda benim tipim deyildi ciliz bir kiz ben en cok kalcasi biraz büyükce kadinlardan hoslanyorum..

ve düsündümki halamin kocasi yakinlarda geleceginden emel ile idare edecektim..
emelde en cok hosuma giden kirmizi saclari ve amindaki kirmizi killariydi..
sikimi iyi somuryordu ama halamdan aldigim zevki vermiyordu acikcasi..
gördüyüm kadariyla emel cok azgin bir kiz..doyumsuz.. hareketletleri hosuma gitmiyor nerdeyse iliskimizi aciga cikaracak esimle aramizi bozacak gibiydi..

beni ne zaman yalniz görse hemen yanima gelip kisik sesle seni istiyorum diyor ben ise esim duyacak diye ödüm patliyordu..
ne yapabilirim diye kara kara düsünmeye basladim.. esimle konusup annesine geri gönderelim ne dersin? neden diye sordu.. ben ise rahat edemiyorum genc kizin burda olmasi kendi evimde rahat olmami engelliyor dedim..

tamam konusurum emel,le ben ..
ertesi gün esim bana gelip ben emelle konustum ve istedigin gibi davran dedi ve sortla dolasabilirsin yani kizin bir itirazi yok..
tamam ögle olsun dedim ama birsey olursa karismam dedim..
esim tamam bu benim yegenim ve annesinin yaninda kalmasi imkansiz zatenki fakirler yani yiyecekleri yok birakalim burda kalsin..
hayatim gözleri üzerimde bazende bana yakin oldugunda bana caktirmadan dokunyor ve ben erkegim seytan aklima gecerse ne olacagini bilirsin dedim..
birsey olmaz canim ben rahatim dedi..
günah benden gitti..
halami özlemistim ben icim icimi yiyor görmek istiyordum.. arayip nerdesin diye sordum.. evdeyim canimin ici.. neden gelmiyorsun? ev islerini yapyorum.. tamam bitirince gel aksam beraber yemek yeriz.. peki askim gelirim ..
aksama dogru halam geldi biraz sonra yemegi koydular ve yemege basladik.. daha önce ben emele sakin halama caktirma yoksa ne olacagini bilyorsun.. tamam eniste merak etme dedi..
rahatlamistim.. esim halama neden evde tek basina kalyorsun hala gelsene bize biliyorsunki ev senin evin ne zaman gelirsen kapimiz acik ve sana cok alistik.. kocam yakinda gelyor cok az kaldi ondan dolayi gelemiyorum..
artik bizi unutursun dedim saka olsun diye.. ne demek bu selim.. ben sizi unutabilirmiyim.. sacmalama yani istersen dedi.. gülerek saka yaptim hala...
yemekten sonra bahcede uzun uzun oturduk.. halam gitmek istedi esim bizde kalabilirsin.. sizin zaten misafiriniz var birde ben yük olmayayim .. selim beni götürecekmissin?
evet hala gelyorum.. yolda giderken kocam gelince seni cok özleyecem.. seni görmeden nasil dayanirim bilmiyorum.. hala birde sen bana sor icim yanyor aklima geldikce... ama sanirim bir yolunu mutlaka buluruz canimin ici..

evine geldik kapiyi actik ve herzamanki gibi dudak dudaga yapistik.. bir taraftanda soyunyorduk.. büluzunu acip cikardim sutyenide memelerini avuclarimin arasina alip sikarken oksuyordum.. pantalonunu soyduktan sonrada yataga gidip sirtüstü yatirdim.. sekilli ve az killi olan amini agzimi yapistirip kendimden gecmisim.. dilimi soku cikarirken amin dudaklarini somuryordum.. böylesine bir tat ne esimden nede emelden alabilyordum ve daha önce sikistigim kadinlarin hic birinden..
sanki bir bal teknesine düsmüsüm ve hayvan gibi yaliyorum..
halam tekrar ve tekrar..bosalyordu.. ama ben doymamistim.. bacaklarini kaldirip bu sefer dilimi göt deligine sokyor ve etrafini yaliyordum..
halam inliyor inledikce ben azyorum.. ve daha siki bir sekilde devam edyordum..
altimdaki kadin egerki zevk alyorsa ve bosalyorsa benim cok hosuma gider ve cok rahat ederim..
halam selim askim yeter lutfen artik sok su sikini .. bacaklarini assagi indirip sikimi cok islanmis amina sürterek birden gecirdim.. oooohhh cekti ve harikasin selim beni cok mutlu edyorsun askim erkeyim benim..
ben pompaliyordum.. inlemelerinin tonunu güzel buldugumda hizlanyor ve bosaldigini aminin sikimi sanki kavrayip biraktiginda anliyordum.
ben mutlu olyordum.. uzun zaman sikistik ve ben bosalacaktimki halam amima bosal selim.. bende amina bosaldim halamin..
üstünde biraz kaldiktan sonra dusumuzu aldik bende giyinip gittim fazla kalamazdim zaten evdekiler daha uyanikti ..
eve geldim esim ve emel hala bahcede oturyorlardi..
yatmadinizmi daha? seni bekliyoruz.. daha oturabiliriz isterseniz..
yarim saat daha oturup iceri gectik.. herkes kendi yatagina gitti..
esimin sikismek istiyordu.. yorgunum dedim ama dinletemedim..
sikimi oksayarak yalayarak amina sürterek uyandirdi güzel yaladiktan sonra bende amini yaladim kalcasini oksadim ve sonra sikimi gecirip pompalamaya basladim.. esimin cok cabuk bosalmasi ve defalarca arka arkaya bosalmasi benim hosuma gidyordu..
ben halamla sikismis oldugumdan esimi sikmek uzun oldu bosalamiyordum..
ama esim bosalyordu durmadan..
güzel ammi var klitorisi dudaklarindan tasmis gercekten cok sevyordum amini.. birde istedigim gibi killarini kesmesi dahada cok sevyordum.. bayilyorum kissa killi amlara..
uzun sikisten sonra ben bosaldim.. ve bitkin düsmütüm.. bu gece br am daha sikemezdim.. dusumuzu aldik ve yataga girdik.. esim aslinda yataga girdikten 5 dakika sonra uyur.. ben ise yarim saat kadar sonra ancak uyurum..
vede erken uyanirim.. esim uyku hastasi öglene kadar uyanmaz..

sabah kalktim elimi yüzümü yikadim mutfaga gittim.. emel uyanmis cocuklara kahvalti hazirlamisti.. günaydin eniste.. günaydin emel.. ellerine saglik cocuklar bitirmisti ve oyun oynamaya odalarina gittiler..
emel karsimda oturup benimle kahvalti yapyor ayaginida sikime getirip tahrik edyordu..
yapma emel birileri görebilir.. merak etme eniste gözüm kapida dedi.. ama sikimi kaldirmayi basardi.. eeee kaldirdin simdi ne olacak?
hadi banyoya gidip rahatlayalim dedi.. olmaz teyzen uyanirsa direk banyoya gecer bunu bilyorsun..
o zaman odama gecelim eniste..
tamam ama cabul olalim.. odasina gecip hemen soyunduk.. sevismeye basladik.. ama kissa sürdü.. sonra sikimi amina sürterek amina soktum.. ve hizli pompalamaya basladim.. emel harikasin eniste.. sik beni senin icin yanip tutusyorum .. senin icin amim yaniyor söndür atesini.. ve bosalyordu.. bir kac defa bosaldiktan sonra sikimi cikarip agzina verdim ve agzini sikerken icine bosaldim.. yutmasi icinde sikimi agzindan cikarmadim.. bütün dölleri yuttu..
ve beni sarip beni birakma eniste.. sana ait olmak istiyorum.. bende onu sardim dudaklarindan öptüm cikarken.. haa emel evet efendim eniste.. aminin killarini kissa tut ve kenarlarini kes daha cok hosuma gider dedim ve dusa girdim..
üstümü giyinip disarda bahcede oturdum emel bir kahve yapti beraber ictik..
ve ben halami düsünyorum.. kocasi yakinda gelecek.. ve ben ne yapacam diye kara kara düsünmeye basladim..

bahceden uzaklasarak halamin sesini duymak istedim.. aradim.. hala ne yapyorsun.. hic birsey dedi.. gel o zaman bizde oturup zaman geciririz.. istersen sen gel bana .. biraz düsünerek tamam hala gelyorum.. kahveyi hazirla.. senin icin kahve deyil askim sana canimi veririm hazirlarim dedi..
iyiki sen varsin hala ve iyiki sana asigim.. kapattim ve halama giderken.. esim uyanmamisti daha emel dedim ben carsiya inecem belkide biraz kahvede otururum arkadaslarla.,.. yanima gelip beline kuvvet eniste.. ne demek bu.. eniste sevgilinin yanina gidyorsun.. halana.. benden laf cikmaz merak etme..
bende senin icin daha cok zaman ayirmaya calisacam emel aminin atesini söndürmek icin.. güldü orospu ve memnun olurum canim enistem benim...

halama dogru yol aldim kapiyi acti ve herzamanki gibi sanki dahabirbirimizi yeni taniyor ilk defa sevisyoruz.. deliler gibi sarilip öpüsyoruz.. ellerim sürekli kalcalarinda.. ben uzandim ve hala amini getir ve tam agzima koy..
aynini yapti ve ben dilimi cikarip sikimmis gibi üstüne oturdu.. dilim amindaydi.. dilimin üstünde hopluyor inliyordu.. bu harika birsey selim dedi.. nerden ögrendin..
ögrenmedim hayatim aklima her türlü fantezi gelyor.. senden zevk aldigim kadar hic bir kadindan almadim su ana kadar..
halam bosalyor bosalmasi tükenmek bilmiyordu.. dilim amindayken ellerim kalcasinda mincikliyordum.. yeterince sevistikten sonra..
bir sandalye getirip üstümü soyup oturdum.. halamda soyundu gel askim dedim.. bacaklarini ayirip bacaklarimi bacaklarinin arasina alip sikimi amina gececek sekilde oturdu yüzü yüzüme dönük.. sikimi amina gecirdi ve ben ellerimi beline dolayip sardim sikica ve dudaklarindan somurarak öpyordum..
memelerini yaliyordum.. ellerimin ulasabildiyi her yerini oksuyordum.. gercekten böylesine bir bedeni cok arzu etmem normal deyildi.. demekki ben halama inanilmaz derecede asiktim ve ölesiye sevyordum.. onsuz bir hayat düsünemiyordum artik..

bazen aklimdan manyakca düsünceler gecyordu.. halamla uzak bir sehire gidip beraberce yasamak gibi..
halam üstümde hopluyor sikimin tadini cikaryordu.. bende aminin tadini.. doyamiyorduk ikimizde..
halam bosaldikca bosalyordu.. selim askim gel yatakta devam edelim bacaklarim yoruldu..
kalkti ve yataga gittik.. bu sefer sirtini bana dön ve üstümde sikime otur dedim.. kalcani sikisirken görmek istiyorum.. dediyim gibi oturup hoplamaya basladi.. kalcasi muhtesem görünyordu.. karnimin alt tarafina kasiklarima hoplarken ögle güzel olyorduki.. ve erotik sesler cikaryorduki beni cildirtyordu.. bitmesini istemiyordum.. bosalmamin daha uzun sürmesini istiyordum..
ama bu am bu beden bu kalca bu görüntü varken dayanmak mümkün deyildi..
hala ben gelyorum dedim gel askim icimde bosal rahatla .. ve ben bosaldim.. sikimi cikarmadan üstüme sirtüstü uzandi kalcasi kasiklarimin üstünde elimde aminin üstündeydi..oksuyordum kissa killarini.. aminin dudaklarini.. boynundan öpyor kulaginin icine dilimi sokyordum.. halam tahrik olyordu.. ama ben bitmistim.. bir daha sikemezdim.. dinlenmem gerekir.. halam emelide siktigimi ögrenecek olursa ne olur bilemem.. kalbini kiramazdim..
cünkü hic bir seye deger vermediyim kadar ona cok cok deger veryordum ve canimdan cok daha fazla sevyordum..
sikim ufaldikca amindan yavas yavas cimaya basliyordu.. cikinca fazla dölleri disari akyordu.. dusa girip bir birimizi yikadiktan sonra bir hayli yatakta uzandik uyumustuk.. iki saat kadar sonra uyanip .. sikismeden sevistik öpüstük.. sonra üstümüzü giyinip hadi bize gidelim hala dedim.. sensiz duramiyorum..
ama önce ben gidyim sonra sen 15 dakika sonra gelirsin dedim..
ve ben gittim.. eve vardiktan yarim saat sonra halam geldi ve ben cok sevinmistim..
kocasinin bir kac güne gelecegini söyledi benim icim yandi.. ama yapacak birsey yok..

bu hikayede buraya kadar.. gerisi zaman buldugumda yazarim..
hayatimda yasadigim en güzel zaman.. ve hala yasamaktayim.. su ana kadar hala halama asigim ve oda bana.. birbirimizi deliler gibi sevyoruz.. sevgimizden bir gram bile eksilmedi bilakis hep büyüdü..

bir dahaki hikayemde anlatacagim cok sey var okumaya devam edin
18 Nisan 2022, at 19:53
Alıntı
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Powered by vBulletin Solutions, Inc. Tüm hakları saklıdır.
deneme bonusu deneme bonusu deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler bursa escort bayan tuzla escort keçiören escort sincan escort kızılay escort rus escort istanbulblog.info otele gelen escort çankaya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort eryaman escort demetevler escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort Pendik Escort Şerifali Escort Tuzla Escort Ümraniye Escort Avrupa Yakası Escort Ataköy Escort Avcılar Escort Bahçelievler Escort Bahçeşehir Escort Bakırköy Escort eryaman escort sincan escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort bornova escort balçova escort mersin escort Hacklink Hacklink panel wbahis
izmir escort adana escort adıyaman escort afyon escort ankara escort antalya escort balıkesir escort çanakkale escort bodrum escort bolu escort çorlu escort denizli escort edirne escort elazıg escort erzincan escort erzurum escort gaziantep escort hatay escort giresun escort ısparta escort
sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort