Türk Yetişkin Hikayeler Forumu

Geri Git   Türk Yetişkin Hikayeler Forumu Adult Hikayelerimiz Ensest Hikayeleri
Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
DurumOffline
jasmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uyarı:
Profil detaylarını görmek için üye girişi yapmalısınız

Üyeliğiniz bulunmuyorsa Kayıt ol linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Italyan adamla seks arkadasi olduk kocam bilmiyor 2

 
Post #1


ben zeynep 28 yasindayim evliyim ama kocam yeterince beni tatmin edemiyor yakisikli oldugu kadar performansi düsük..
yakisikli olmak bir kadini tatmin etmek yatakta mutlu etmek anlamina gelmez..

italyan adamla aylarca süren seks arkadasligimiz devam edyor.. ama genede X HAMSTER seks saifesinde gezinyor ilgimi cekecek birseyler varmi diye bakyordum.. mesajlar durmak bilmiyor özellikle türk erkeklerinden gelen mesajlar tuhaf.. hemen merhaba dan önce benim sikim bu kadar büyük bu kadar kalin falan filan.. kadini mutlu eden yarragin büyüklügü iriligi deyil.. yarragi nasil kullanacagina baglidir..
herkeste yarrak var ama kullanmasini bilmiyorsa o erkek bir kadini mutlu ve memnun edemez.. ve o kadin kendini baska erkeklerin kucaginda bulur.. istem disi olsa bile..
kocamin siki fena deyil ama kullanamiyor yakisikliligi kadar.. bende arayisa gecip istedigimi buldum.. baska yarragin tadini alinca dahada isteklerim dahada artti.. neden olmasin bu hayati bir defa yasayacaz neden tadini cikartmayalim..

hikayeme devam edyim.. sanmayinki hepsi bir senaryodan ibaret.. harfi harfine hepsi gercektir.. sadece isimler deyisik..

kocam bu durumu cakmasin diye istedigi zaman sikisyordum onunla.. ama gercekten bir sey hissetmiyordum..girip cikyor ama birsey anlamiyordum..
ve kocam olmadigi zamanda saifeye gecip mesajlari okuyor bir coguna gülyordum..
dikkatimi ceken bir mesaj vardi evli türk cifti benimle temasa gecmek ve tanismak istiyorlardi.. önce tanisma amacli yazmaya basladim kendimi yaziyla tanittim. ve farkli seyler aradigimi söyledim .. onlarda ücüncü sahis veya evli cift ariyorlardi.. adamin yasi 38.. karisida 32 yasindaydi.. gösterdikleri resimde adam yakisikli deyildi ama karisi cok güzeldi.. ben adamla evlenecek deyildim sadece bir defaya mahsus macera pesindeydim..
benim icin sikisi önemli.. beni tatmin edebilyorsa bosaltabilyorsa sorun yok demek..
hergün yazisyorduk.. telefonlarini verdiler bazende telefonla görüsyorduk.. gayet kibar biriydi.. karisida hanimefendi gibi davranyordu..
bir ay kadar sürdü yazisma telefon resim alisveris falan derken samimi olmustuk artik..
ben benim italyani safdisi birakmam mümkün deyildi.. böyle bir sikiciyi birakmak aptallik olur.. hem adam beni sevyor ve cok saygili davranyordu..
beni davet etmek istediler.. benden birbucuk saat mesafede.. kabul edecem ama kocama ne diyecektim .. hafta sonu ve orda gece kalmam lazimdi..

birseyler düsünmem lazimdi.. neyseki ablam bizden üc saatlik bir mesafede evli ve onunla konusup birseyler anlatmam lazimdi o bana yardimci olur.. kocamin bacanagini sevmemesi.. benim isime gelecekti...
ben tanistigim ciftlere okeylememistim.. önce ablamla konusmam lazim..
ablam benden 5 yas büyük ama anlayisli ve benimle oyunu oynayacagindan eminim.. kocamla olan seks hayatimizi bilyordu zaten ..

ablami aradim sohbet ettik falan ve ona ihtiyacim oldugunu söyledim..
ne oldu falan sordu bende yalan söyleyip kiz arkadasim pelinle berline ailesinin yanina gitmek istedigimi ve hafta sonu kalacagimi söyledim.. bu yüzden aksam kocam evdeyken beni arayip sana gelmemi rica et benden,,
bende rahat bir sekilde kocamdan izin alyim sana gelecem diye..

ablami ikna etmistim ve aksami bekliyordum.. kocam geldi saat 9 sularinda ablam aradi ve hafta sonu gelebilirmissin diye sordu... ben kocama hayatim hafta sonu ablamlara gidelimmi bizi davet edyorlar dedim.. oda hayir bebegim benim isim var annemlere gitmem gerek istersen sen trenle git dedi.. ablama tamam canim ben trenle gelecem dedim ve izni almistim artik...

ikinci günü kocam ise gitti ve ben ögleye dogru saifeye girip mesajlara bakyordum.. samimi oldugum cift benden haber bekliyorlardi..
yazdim cevrimdisi olduklarindan biraz bekledim.. whatsappla haber yolladim.. nette geldiler sadece kadin vardi adam ise gitmisti..
gelebilecegimi söyledim ama bir sorun vardi.. nedir diye sordu..sizlerle acik konusacam.. benim bir sikicim var arzu ederseniz onuda beraber getirecem,.. kadin aslinda hosuna gitmisti ve stiyordu.. ama kocama sormam lazim dedi.. ben tamam haber verirsinniz artik.. haa benim sikicim italyan dedim.. dahada merak etmisti kadin.. bir kac saat gecmeden haber geldi.. tamam getirebilirsin dediler.. ben sevinmistim.. ama hala ben sikicimle konusup sormamistim daha.. kocamin gelmesine biraz zaman vardi daha ve sikicimi arayip izah ettim ve gelirmi diye sordu.. biraz düsünerek gelirim dedi.. ve ben seni sevyorum dedim adama.. sen bir tanesin..
hafta sonu gelmisti cuma aksami kocam geldi ve ben hazirlanmistim beni istasyona götürdü.. indim kocamda gitti.. ben sikicimi arayip beni almasini söyleyip bekledim .. arabasiyla geldi binip gittik.. birbucuk saat sonra vardik..
adamla kadinin evleri güzeldi kendilerine ait halvakitleri iyi ve cok modern diler..
hos bes oturduk sohbet falan.. adam yakisikli deyildi.. ama kadin gercekten cok güzeldi.. balik etli büyük kalcasiyla güzelligiyle memeleriyle ve giyinisiyle erkeklerin yüreklerini hoplatacak cinstendi..
birseyler ikram ettiler.. acmissiniz diye sordular falan.. zamanda gecyordu.. ama sorun deyildi nasilsa iki gün iki gece beraber olacaktik..
ben üstümü deyistirmek icin izin istedim.. kadin gel beraber deyistirelim dedi.. odaya gittik harika bir yatak odasi her tarafi aynalarla dösenmis fransiz yatagi gibi üstte koca bir ayna .. ben üstümü cikarip beraber getirdiyim seksi seyleri giydim.. önden dantelli bir kilot.. arkadan kalcamin yanaklarinin yarisini disarda birakan bembeyaz bir kilot önden hafif killi amimin dudaklarini yandan gösteren.. üstümde cok seffaf gecelik gibi bir sey.. memelerimi ayna gibi gösteryordu.. kadina bakyorum sanki günes yüzü görmemis teni harika büyük kalcasi ve iri ve diri memeleriyle gercekten muhtesem güzellige sahip bir kadin.. ve böyle bir kadin siklerden uzak kalmamasi lazim diye düsündüm..
kadinla konusyoruz üstümüzü deyistirirken.. ben soryorum bunlari herzamanmi yapyorsunuz diye..
kadin evet ama herkesle deyil.. benim kiz kardesim var onlarla beraber sikisyoruz en azindan yabanci deyiller.. ayrica bazen swinger kulübüne gidyoruz canimiz istediyi zaman.. ama en iyisi bir kac temiz ciftle beraber olmak daha iyi diye cevap verdi..
bende ona kocamdan pek memnun deyilim ne zaman bu italyani buldum..o zaman kadin oldugumu anladim..
güzel sikyormu bari diye sordu.. bende ona birazdan allnalrsin dedim.. o benim sadece seks arkadasim.. sikismek icin giderim yanina..

salona gectik erkekler soyunmus sadece bokserlerle kalmislardi..
gözüm erkeklerin bokserlerin icindeki hareketlilikteydi.. bizleri görünce kimildamalar baslamisti bile.. kadinin kocasi ayaga kalkip elimden tuttu ve yanina oturttu.. italyanda kadini kucaklayip kucagina oturttu.. sen ne kadar güzel bir kadinsin diye iltifat edyordu..bokserine bakyorum bayagi bir kabariklik vardi.. kadinin kocasi beni memelerimden bacaklarimdan kalcamdan oksuyor ve dudaklarima yapisip dilini agzima soktu ve ben somumaya basladim.. elimi sikine attim tas olmus siki amimin islanmasina neden olmustu.. öpüstük sevistik beni kaldirdi ve üstümdeki giysileri cikardi..beni yatirdi ve kilotumu yan tarafa cekip amima abandi agziyla.. önce dilini kullanarak amimin her tarafini yaladi.. bacaklarimi kaldirip götümün deliginide yalayip beni zevkten zevke tasiyordu.. cok tecrübeli biri oldugu kesin.. benim sikicim bana yaptigi gibi uzanmis kadini tam ammini agzina getirecek sekilde oturtmus ve o muhtesem yalamasi ve diliyle sikmesi kadinla yapyordu.. kadin inliyor zevkten ucyordu italyan kalcasini güclü elleriyle avucluyor ve kadini diliyle sikyordu.. kadin adamin basini tutarak basindan güc alip sanki adamin kaffasini amina sokacak sekilde bastiryordu..

adam amimi birakti ve kalkip sikini agzima verdi.. güzel bir siki vardi.. somurmaya basladim dasaklarina kadar yaliyordum.. adam inliyordu ooh oooh diye bagiryordu.. basimi tutup agzimi sikmeye basladi..hizli pompaliyordu.. artik sikismeye geldiki sira hadi sikis odasina gidelim dediler .. orya gidip devam ettik.. adam karnimin altina kalinca bir yastik getirip üstüne abandim.. kalcam ve amim disari firladi.. adam önce diliyle bir hayli sikti hem götümü hemde amimi.. sonra o güzel kalin yarragini bir hamlede amima soktu.. ben artik ne düsünecegimi bilmiyordum.. sadece sikismek bosalmak ve hayatta hic bu kadar zevk almadigim kadar zevk almaya calisyordum.. italyan benim cok zevk almam icin her sekilde sikyordu.. farkli olsa bile genede cok zevk alyordum.. adam pompaladikca pompaliyor hizlandikca hizlanyor.. bende bosalyordum durmadan.. üstümden kalkti ve yataga oturdu.. gel kucagima otur ve sikimi amina gecir dedi.. bende memnuniyetle deyip yaptim.. adamin sikini daha cok hissedyor ve cigliklar atyordum.. olamaz böyle bir sey.. bir hamlede adam beni kaldirdi siki amimdayken cevirip sirt üstü getirdi.. üstümde pompaliyor hizli yapmaktan ter icinde kaldik.. yukari bakip kendimizi aynada göryordum ve daha cok azyordum.. italyan kadini yan yatirmis bir bacagini kadinin kendisine cekmis ögle sikyordu.. kadinin iniltilerini duyup cok zevk aldigini anliyordum.. oda sinirsiz bosalyordu..

beni siken adam bosalacagini söyledi.. nerye istersen bosal canim erkeyim dedim.. oda daha fazla dayanamayip döllerini yüzüme fiskirtarak rahatladi.. dölleri olmasina ragmen dudaklarima yapisti ve öpüstük.. sonra yan yatti yorgun düsmüstük.. italyan hala sikyordu.. sikerken parmaklarini kadinin güzel kalcasina sokyor tükrükleyerek islatyordu.. belliki götünden sikecekti..
hazir görünyordu kadin italyan sikini cikarip göt deligine getirdi ve sokmaya basladi..zorlansada yavas yavas soktu..
kadin oooh dedi ve seninle her zaman sikismek isterim diyor kocasina bakyordu.. kocasida yanina gelip dudaklarindan öpyor memelerini oksuyordu..
ikinizi icimde istiyorum dedi.. kocasi daha sonra hayatim biraz dinlenelim..
italyan hizli pompalamaya basladi belliki bosalacakti.. sikini cikarip eligle 31 ceker gibi yapti ve kadinin her tarafini dölleriyle bulastirdi.. italyan yan yatti yorgunluktan kadinda adamin üstüne uzanip dudaklarina yapisti.. oda yan yatti yukari dogru baktigimda hepimizin ciplak halde görmek harikaydi.. kadin bana cok sanslisin.. inanilmaz bir sikicin var degerini bil diyor ve keske her zaman gelip bizimle sikisseniz diyordu.. ben gururlanmistim.. ama bunlari yasamak icin kocami bosamam lazim yoksa her zaman bir bahane bulup cikamam diye düsündüm..

bazende kocami bosayip bu italyanla evlenyimmi diye düsünmüyor deyilim.. oda beni istiyor cünkü..
zaman ne gösterir görecez..
dusa gidip temizlendik ve ciplak halde beraber oturduk.. italyanin cok hosuna gitmisti.. harika bir karin var diyordu adama.. adamda seninde cok güzel ve muhtesem bir karin var dedi.. italyan bu benim sadece sikistigim arkadasim dedi..
ama belki daha sonra zeynep ne karar verir bilmiyorum ama evlenmek istiyorum ve bu hayati özgürce zeyneple yasamak istiyorum dedi.. italyanin bana asik oldugunun itirafiydi.. aslinda bende ona karsi birseyler hissedyordum ama bu söylediklerini duyunca icim bir tuhaf oldu ve ona asik oldugumun farkina vardim.. kalkip seni sevyorum antonyo dedim.. adam mutlu oldu ve ben seni cok sevyorum ve sana inanilmaz asik olmusum dedi..

artik ben cift oldugumuzu anlamistim.. ve kocamdan bosanacaktim ögle karar vermistim..
antonyo zeynep dedi.. benimle evlenirmissin hastalikta ve saglikta?
ben affalamistim.. antonyo sevgilim ben evliyim dedim..
olsun dedi..
seks dostlarimizdanda destek alip.. bana egerki mutlu deyilsen bosan ve bu adamla evlen dediler..
biraz düsünerek.. neden kocamla hayatimizi özgürce yasamayalim diye düsünerek..
antonyonun kucagina oturdum önce sikinin basina bir öpücük kondurdum. ve dudaklarina bir öpücük..
bir sartim var dedim.. egerki bu hayati yasayacaksak özgürce EVET evlenirim seninle dedim..
oda bana sen her ne stersen onu yasayacaz beraber dedi bende mutlu oldum oda.. seks ciftlerimizde memnun olmuslardi..
aradan hayli zaman gecmisti.. kadin yanimiza gelip müstakbel kocanin kucagina oturmak istedigini söyledi.. güldük hepimiz tabili dedim.. o artik hem senin hem benim kocam istedigimiz gibi sikisiriz..

kadinin adi dilek..
dilek dedim.. aksam odada üstümüzü deyistirirken ablandan söz ettin.. anlatsana..
bunuda bir dahaki hikayemde yazarim sizlere.. gercekten yasanmis olagan üstü hikaye.. okumaya devam edin..
11 Nisan 2022, at 22:36
Alıntı
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Powered by vBulletin Solutions, Inc. Tüm hakları saklıdır.
deneme bonusu deneme bonusu deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler bursa escort bayan tuzla escort keçiören escort sincan escort kızılay escort rus escort istanbulblog.info otele gelen escort çankaya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort eryaman escort demetevler escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort Pendik Escort Şerifali Escort Tuzla Escort Ümraniye Escort Avrupa Yakası Escort Ataköy Escort Avcılar Escort Bahçelievler Escort Bahçeşehir Escort Bakırköy Escort eryaman escort sincan escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort bornova escort balçova escort mersin escort Hacklink Hacklink panel wbahis
izmir escort adana escort adıyaman escort afyon escort ankara escort antalya escort balıkesir escort çanakkale escort bodrum escort bolu escort çorlu escort denizli escort edirne escort elazıg escort erzincan escort erzurum escort gaziantep escort hatay escort giresun escort ısparta escort
sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort