Türk Yetişkin Hikayeler Forumu

Geri Git   Türk Yetişkin Hikayeler Forumu Adult Hikayelerimiz Ensest Hikayeleri
Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
DurumOffline
jasmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uyarı:
Profil detaylarını görmek için üye girişi yapmalısınız

Üyeliğiniz bulunmuyorsa Kayıt ol linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Italyan adamla seks arkadasi olduk kocam bilmiyor3

 
Post #1


ben zeynep 28 yasindayim
gercek yasanmis ve yasanmakta olan heyecan ve arzu dolu doyumsuz seks hikayemin ücüncü kismina gecyorum..
en son dileklerin evindeydik.. ilk gece muhtesem sikisle gecti.. bizi misafir odasinda agirlayip yattik cok gec yattigimiz icin cok gec kalkmistik.. nerdeyse ögleden sonra saat üc olmustu..
dilek kahvaltiyi hazirlayip odamiza girdi ve bizi öperek uyandirdi.. dusumuzu alip masaya oturduk.. kahvaltimizi yaptik biraz oturup sohbet edip dilek hadi biraz sizleri sehirde gezdirelim bir yerde oturup birseyler iceriz.. nasilsa zamanimiz var..
üstümüzü giyinip disari ciktik.. dolastik bir kafe de oturup sohbetimizi...

dilek.. ablandan söz etsene bana lutfen..
tamam sen beni rahat birakmayacaksin anlasilan..ayrica ablam deyil benim kücügüm dedi ve aynen ögle..
kardesim ve kocasinin seks hayati pek iyi deyil.. aradabir kardesimle sikisyorlar oda adet yerini bulsun diye.. yani kissaca senin hikayene benziyor..
doyurmuyor kardesimin dedigine göre saysan 8 10 defa gidip gelince icinde bosalyor.. buda yetersiz kalyor yani kardesim bosalamiyor..
bende ona yardimci oldum ami atesli oldugu zaman kocami ödünc veryorum.. sana daha öncede söylemistim swinger kulübüne beraber götürüp orda amini doyuryor istedigi gibi..
dogrusunu yapyorsun dilek.. herhangi bir erkekler seks yapilmaz güvenebilecek kimse yok.. hele bizim türklere..
bir defa biri bir türk genc baska bir türk kadini tavlayip simeye gidyor kendi evinde.. kadin soyunmus ve aniden telefon kamerasini acip iceri girip kadini filme almis.. ve ondan sonra dehditler baslamis.. videoyu ben gördüm cok ayip birsey bu.. bu yüzden kimseye güvenilmez..

dilek te evet haklisin zeynep.. yoksa istesek bir sürü gencle seks yapma sansimiz var.. elbette kabuksuz isterdik ama kabuklu olsun ama sir gibi kalsin istiyoruz..hem daha iyi sikisyorlar..
bak benim yeni kocam italyana.. sessiz sedasiz.. sikismek istedigim zaman yanina gidyorum ve isimi en iyi sekilde yapyorum.. ama artik onun kucaginda yatabilecem..
dilek isterseniz kardesimi arayip gelirmi diye sorarim..
bilmemki ama iki erkegimiz var dedim..
merak etme zeynep kocalarimiz ücümüze yeter hatta dört kadin olsa bile.. azdirici diye birsey var..
haklisin dilek.. kocalarimiza soralim önce...
antonyo olabilir dedi dilegin kocasida gelsin dedi..
dilek telefon acti ve misafirimiz var istersen gel dedi..
bakayim kocam belki kocamda gelir .. dilek tamam gelsin isterse ama sanmiyorum bacanagini sevmedigi icin gelmez..
dilegin kardesi selma izin verirse tek basima gelirim abla dedi ve telefonu kapatti..
uzun zaman gecti aksam yemegimizide yedikten sonra.. bizde hadi eve gidelim orda devam ederiz sohbetimize.. kalkip eve gittik..
salonda oturup ben sevgilimin yaninda dilek kocasinin..
dilek istersen bana yardimci ol mutfaktan icecek getirelim beraber dedi.. ben kalkip dilekle gittim.. raki meze hazirladi erkeklere bizde kendimize soguk bira aldik..
birer duble ictiler antonyo cok sert bu icki ama icilir dedi ve bir duble daha aldi..ben dilekle biralarimizi yudumluyor derin sohbete dalmistik.. ve telefon geldi.. arayan selma.. 5 dakika sonra gelecegini söyledi..
ve 10 dakika sonra kapi caldi selma tek basina gelmisti.. zatenki evi yakinda dilegin dediyine göre..
hos bes sonra aaaa bu adam yabanci dedi..dilek evet italyan cok güzel aleti var begeneceksin... selma bilmemki olabilir yeterki bosalyim zevk alyim diyordu..
biraz sohbetten sonra ve antonyonu iki veya üc dubleden sonra bayagi hos olmustu..
beni yanina cagirip kucaginda oturttu.. öptü beni ve seni gercekten bütün kalbimle cok sevyorum dedi.. bende seni askim dedim..
hadi biz üstümüzü deyiselim isterseniz kizlar dedim..
odaya gidip dilek kardesine kendi camasirlarindan verdi deyistik ve erkeklerin yanina geldik.. erkekler coktan soyunmus sadece bokserlerle kalmislardi..
bizleri hemen hemen ciplak görünce hareketlenme baslamisti bokserin icindeki aletlerden.. selma merak edyordu ablasinin dedigini ve gözleri antonyonun kabaran sortundaydi.. sikinin mantar gibi basi bokserin üst kismindan cikmisti ve kalinligi belliydi.. selma dudaklarini isirarak gözlerini oraya dikmisti..
dilek te kardesine nasil begendinmi? hemde nasil.. acaba tadida kalinligi gibimi? istersen gidip bak.. yavas yavas yaklasti ve elini sikin üstüne kodu.. ve hemen amini avuclayarak islandigini fark etti..
yarragi bokserden cikarip hemen agzina aldi.. ve sanki uzun zamandir yarrak yememis vede görmemis gibiydi.. sevgilim elini selmanin amini avucladigi gibi giydigi kilotunu yan tarafa cekip parmaklariyla oksuyor ve icine sokyordu.. selmanin cok zevk aldigi belliydi..
adamin dudaklarina yapisti ve somurmaya basladi.. antonyo saclarini arkadan kavrayip agzini siki bir sekilde bastirarak selmanin yada kendi dilini sokyordu.. selma bacaklarini acip antonyonun kucaginda oturup kollariyla sardi ve kendini kaybetmisti sanki ve bütün benligiyle öpüsyordu.. antonyo amini oksayip parmakladikca selma yüksek sesle inliyor ve sanki zevkten cirpinyor gibiydi..
adam selmayi kucaklayip dogru yatak odasina götürdü.. ben ve dilek kocasiyla idare edecektik.. ben gidip yavasca dudaklarini öpyordum.. dilimi hafifce cildirtmak icin dudaklarinin üzerinde gezdiryor sertlestirip agzina giryordum.. adamin cok hosuna gitmisti ve kendini bana birakir gibi yaslandi.. dilek kocasinin sikini agzina almis somuryor benim kalcamida oksuyordu..
dilimi adamin agzina tam gecirip icinde dolanyordum.. adam somurmaya basladi ve ben zevk almaya.. elini amima koydu ve islak amimi parmaklamaya basladi.. uzun süre sevistikten sonra hadi bizde odaya gidip hem antonyaya bakariz hemde beraberce sevisiriz dedi dilek.. kalkip dilegin kocasi beni kollarinin arasina aldi ve odaya gittik..
selma ve askim 69 a gecmisler antonyo selmayi diligle sikyordu.. bir amina geciryor bir götüne.. selma dedim.. italyanlar götten sikmeyi cok sevyorlar..
o zaman mesele yok bende bunu bekliyordum.. kocam amima dayanmiyordu götüme hic dayanmazdi.. dilek kardesine yardim etmek icin yanlarina uzandi ve antonyonun bir elide dilegin amindaydi.. biride selmanin götünde dolasyor parmakliyordu.. üc kadinin iniltileri bir hayli yüksekti ama zevk had safhadaydi.. dilegin kocasiyla 69 gecip kendimizi tavandaki aynada seyredyor zevkten cildiryordum..

antonyo selma yla dilegi yan yana domaltmis bir selmanin amina bir dilegin amina dilini sokyor götlerinide ihmal etmiyordu..
kadinlar öglesine zevk alyorlardiki tarifi bile imkansizdi..
dilegin kocasi kalkip sikini agzima verdi ve sikmeye basladi.. tas gibi siki vardi..ve kalinca bir alet.. basimi tutmus agzima gidip gelyordu.. pompaliyor hizlanyor ve beni baska dünyalara götüryor..
sikini agzimdan aldi beni yatirip agzinida amima yapistirip diliyle sikmeye basladi.. amimdan doymuyor sanki bal yalarcasina dilini en dibe geciryordu.. ben kuduracak gibiydim.. cok uzun sürmüstü.. agzimdan cikip bacaklarimi ayirarak ve kaldirarak sikini bir hamlede soktu.. ben bir oooh cektimki inanilmaz herkes bana bakti .. ve pompalamaya basladi.. slap slap slap sesleri yükseldikce yükselyordu...
gözüm sevgilime kayiyor selmanin aminda gidip gelyordu.. selma erkeyim benim iste budur yarrak dediyin sik beni askim amim yaniyor diyordu.. dileginde domalmis olmasi antonyaya kolaylik sagliyordu.. selmadan cikyor dilege giryordu.. elleri götlerdeydi.. ve parmakliyordu ikisinide.. dilegin amindan cikinca dilek gidip cekmeceden kaydirac getirdi hem kendi götüne hemde selmanin götüne sürmeye basladi.. antonyo kaydirac sürülen götleri parmaklariyla soku cikararak genisletyordu.. sikini selmanin amindan cikardi ve götüne girmeye basladi.. yavascasina yapyordu.. sellma inliyor kalcasini bir saga bir sola oynatyordu.. bir kac dakika sonra yarrak girmisti .. antonyo gidip gelyordu yavas yavas sonra hizlanyordu.. dilek agzina yapimis cilgin gibi öpyordu.. dilege sende domal deyip sikini dilegin götüne sokmaya basladi.. dilek bir aaah cekti götünün yirtildigini sandi..ve yarrak icindeydi.. bu sefer selma antonyonun agzina yapismisti..

beni siken dilegin kocasida götten istermissin diye sordu.. ben bir sey demeden sikini amimdan cikarip domaldim ve buyrun dercesine götümü ona dogru cevirdim.. az kaydirac alip sürdükten sonra sikini yavasca gecirdi ve sikmeye basladi..
üc kadin götten sikisyordu.. uzun bir sikisti ve antonyo bosalacakti.. selmaya agzini ac dedi ve sikini cikarip 31 ceker gibi agzina bosaldi.. selma hepsini yutamadi cünkü fazlaydi dölleri.. dilek yardima kostu ve selmanin agzindan akan dölleri yaladi ve her iki kadin antonyoyu sarip öpyorlardi.. dilegin kocasi bir hayli zaman sonra oda kasilmisti götümün icine bosalmasini istedim ve bosaldi.. sikini cikardi ve yan tarafa yatti.. bende üstüne uzanip harika bir sikicisin dedim ve dudaklarini öperek tsk ettim..
hepimiz yorgunluktan uzanmistik yarim saat kadar sonra dusumuzu aldik ve salona gectik..
selma ben böyle bir sikis daha yasamamistim.. keske yakinda olsaydiniz dedi..
dilek ama mutlaka bizi ziyaret edin zaman budukca.. bizde memnunduk.. böylesine seks yasamak icin her zaman gelecez merak etmeyin.. artik birbirimizi taniyor isinmisiz.. bir aile gibi olduk seks ailesi.. ve kah kahalar odayi inletti..
selmanin gitmesi gerekyor yoksa kocasi merak ederdi.. giyinip giderken antonyoyu öperek tsk etti tekrar ve mutlaka gelin dedi.. yoksa ben gelirim size.. antonyo gelirsen cok memnun oluruz inan dedi..
selma gitti ve biz oturduk ..
dilek erkeklere sordu.. performansiniz nasil.. birbirine bakarak.. fena deyil dediler.. isterseniz size birer viagra verelimde bizi tekrar sikin.. nasilsa yarin gidyorsunuz..
antonyo ben alyim ikinizi birden sikecem dedi.. dilegin kocasi zeynep beni perisan etti ben mola verecem siz ücünüz sikisin dedi.. ve gercekten sabaha kadar sikistik.. ilerki zamanda dilegin kocasi bizi seyrederken azmisti ve oda sikise katildi..
ertesi gün aksama dogru evimize gittik.. ben daha kocamla bosanmak icin konusacaktim..
bunuda bir dahaki gercekten yasanmis seks hikayemde itirafimla anlatacam..

okumaya devam edin.. sikilmazsiniz...
13 Nisan 2022, at 20:28
Alıntı
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Powered by vBulletin Solutions, Inc. Tüm hakları saklıdır.
deneme bonusu deneme bonusu deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler bursa escort bayan tuzla escort keçiören escort sincan escort kızılay escort rus escort istanbulblog.info otele gelen escort çankaya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort eryaman escort demetevler escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort Pendik Escort Şerifali Escort Tuzla Escort Ümraniye Escort Avrupa Yakası Escort Ataköy Escort Avcılar Escort Bahçelievler Escort Bahçeşehir Escort Bakırköy Escort eryaman escort sincan escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort bornova escort balçova escort mersin escort Hacklink Hacklink panel wbahis
izmir escort adana escort adıyaman escort afyon escort ankara escort antalya escort balıkesir escort çanakkale escort bodrum escort bolu escort çorlu escort denizli escort edirne escort elazıg escort erzincan escort erzurum escort gaziantep escort hatay escort giresun escort ısparta escort
sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort